L'Anell Únic (2ª Edició): RELATS DE LES TERRES SOLITÀRIES

I ara ja havien entrat endins de les Terres Solitàries, on no quedava gent, ni tavernes, i els camins esdevenien cada cop pitjors. Endavant, no gaire lluny, s’alçaven uns pics temibles, que s’enlairaven més i més, enfosquits d’arbres. En alguns hi havia antics castells d’aspecte esfereïdor, com si haguessin estat construïts per gents malvades.

Lee mas
Oferta especial limitada
33,25 € (impuestos inc.) 35,00 €
-5%
Referencia:
Favorito0
A lista de deseos
Productos relacionados
No hay artículos
Descripción

Relats de les Terres Solitàries és un recull de sis aventures per a L’Anell Únic™, el joc de rol de taula oficial basat en les obres de J.R.R. Tolkien. Les aventures, ambientades a les terres solitàries del nord-est de la Terra Mitjana al voltant de l’any 2965 de la Tercera Edat, es poden jugar individualment o combinar-se en un relat més extens.

Quan el Senyor Fosc estén la seva mà, mals antics es desperten. Durant el transcurs d’aquestes aventures, els herois tenen l’oportunitat de fer fracassar els espies i estratagemes de l’Enemic, explorar meravelles del nord perdudes des de fa molt de temps i viatjar molt lluny de la seva llar.

Si aconsegueixen conservar la flama d’esperança, algun dia aquestes terres buides i ferides es curaran. Si fracassen, tot quedarà destruït…

Lee mas
Detalles del producto

Hoja de datos

Idioma
Català

Menú

Ajustes

Crear una cuenta gratuita para guardar tus favoritos.

Registrarse

Crear una cuenta gratuita para usar listas de deseos.

Registrarse