Català

10% descuento online, puedes seleccionar pago y recogida en tienda.

Català Hay 8 productos.

Mostrando 1 - 8 de 8 items
  • Plenus es el juego rápido y sencillo de dados más adictivo de nuestro catálogo. De los autores premiados Inka y Marcus Brand.  Una mecánica moderna en un juego accesible para todos los jugadores.  Mucha rejugabilidad

  • Como miembros de un equipo especializado en la contención de enfermedades, deberéis controlar la expansión de cuatro plagas mortales mientras intentáis descubrir sus respectivas curas. Para conseguirlo tus compañeros y tú tendréis que viajar a lo largo y ancho del globo, tratando a los infectados y buscando los recursos necesarios para sintetizar cada una...

  • En aquest joc del reconegut autor Vlaada Chvátil, només els caps dels espies sabran quines paraules corresponen als seus agents. La resta de l’equip els haurà de trobar únicament amb pistes compostes per un mot i una xifra, però hauran d’evitar assenyalar les paraules de l’equip rival i, sobretot, l’assassí.La clau és: divertir-se.

  • 1r joc de taula de Mongat que pren com a referència el desembarcament del 22/08/1705. Has d'aconseguir 10 punts fent les millors combinacions de cartes.

  • Per fi! Els dimonis que mai han cremat, ho faràn a les teves mans. és el 1r joc de taula de Badalona ambientat en la celebració més gran de les festes de Maig: la cremada del dimoni! Un joc senzill i divertit, per a totes les edats, que trauà el teu dimoni

  • ¡Conquista el corazón de la princesa! Todos los jóvenes en edad casadera (y algunos no tan jóvenes) tratan de hacerse con el corazón de la princesa. Por desgracia, la bella Annette se ha encerrado en palacio y tendrás que confiar tu carta de amor a terceras personas para que llegue hasta ella.

  • Catàn és un joc de taula per a tota la família, conegut mundialment. És un joc que d'estrategia, on posaràs a prova la teva capacitat de negociació i on el jugadors tractaràn de colonitzar la illa de Catàn, la 'illa més rica en recursos naturals.

  • Carcassonne, premiat com a joc de l'any el 2001, recrea la ciutat francesa de Carcassona i la seva regió, famosa per la seva incomparable fortificació medieval que envolta la part antiga de la vila.

Mostrando 1 - 8 de 8 items